Gorazd Vertovšek slovenske in tuje družbe že osemnajst let vodi k uspehu

 

Podjetje VEG&SAM v agresivnem in konkurenčno tržnem okolju nudi podporo vsem podjetjem, ki želijo dosegati boljše rezultate. V stalno se spreminjajočih se razmerah na trgih, spremembah v hierarhijah organizacij, reorganizacijah in racionalizacijah v podjetjih ter zavedanju celostnih rešitev smo oblikovali tri ključna področja delovanja: svetovanje in izobraževanje, promocija zdravja na delovnem mestu in aktiven življenjski slog za vodje. 

 

Timsko delo v podjetju naj bo navdihujoče 

 

groazd vertovšek delo v timuDo znanja in praktičnih izkušenj na vsem treh omenjenih področjih vas bo vodil mag. Gorazd Vertovšek, ki je magistriral s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva. Gorazd Vertovšek že več kot osemnajst let vodi različne družbe in projekte v različnih slovenskih in tujih korporacijah.  Zaradi bogatih praktičnih izkušenj se Gorazd Vertovšek ukvarja z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v različnih podjetjih z različnimi dejavnostmi. Njegovo podajanje znanja je dinamično, navdušujoče in izvirno, z njim pa krepi in bogati tudi timsko delo v podjetjih. Kot nekdanji profesionalni športnik Gorazd Vertovšek zdaj s svojim znanjem in izkušnjami v poslovnem svetu nudi neprecenljivo korist mnogim podjetjem, ki ga angažirajo kot zunanjega svetovalca za pomoč in svetovanje pri učinkovitem vodenju, za pomoč pri zaposlovanju, trenerja za izboljšanje komunikacijskih spretnosti, prodajnih orodij ali vodstvenih veščin.

 

Uporabna znanja in izkušnje za timsko delo v podjetju 

 

gorazd vertovšek timsko deloGlede na to, da ima Gorazd Vertovšek tudi diplomo s področja tehniške varnosti in opravljen strokovni izpit za varnost in zdravje pri delu, izobražuje in usposablja tudi na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Sinteza poslovne inovativnosti, kreativnega razmišljanja, osredotočenosti na cilje, čustvena moč in fizična pripravljenost so elementi, ki sestavljajo njegovo formulo uspeha. Da bi do uspeha prišli, na izobraževanjih in delavnicah poleg navedenih vsebin udeleženci pridobijo tudi uporabno znanje in izkušnje z različnih drugih področij, med katerimi je tudi timsko delo v podjetju. Timsko delo v podjetju s pomočjo Gorazda Vertovška namreč dobi povsem nove dimenzije. Na njegovi delavnici timskega dela boste namreč dobili veliko konkretnih izkušenj s timskim delom ter dodobra spoznali pomen timskega dela in podjetništva.