Gorazd Vertovšek – pomen promocije zdravja na delovnem mestu

 

Gorazd Vertovšek je strokovnjak s področja promocije zdravja na delovnem mestu, ki vključuje ciljane ukrepe in aktivnosti, katerih namen je krepitev telesnega in duševnega zdravja delavcev. Kot nekdanji profesionalni športnik Gorazd Vertovšek danes na podlagi pridobljenih izkušenj in znanj svoje znanje o promociji zdravja na delovnem mestu za delavce deli tudi z drugimi. Magister Gorazd Vertovšek deluje v podjetju VEG&SAM, v katerem se med drugim ukvarjamo s svetovanjem in izobraževanjem na različnih področjih. Če tudi vi potrebujete nasvete s področja vodenja in organizacije ali promocije, nas obiščite  v podjetju VEG&SAM, kjer vam bomo z veseljem podali dodatne informacije. Z izboljšanjem odnosov in komunikacije na delovnem mestu lahko vplivamo na uspeh organizacije oziroma podjetja, zaposlene pa tako spodbujamo, da se pričnejo udeleževati aktivnosti za varovanje in krepitev zdravja.

 

gorazd vertovšek

 

Promocija zdravja na delovnem mestu in njene prednosti

 

Promocija zdravja na delovnem mestu nudi prednosti tako zaposlenim, kot tudi tistim na vodilnih položajih, saj lahko z izboljšanjem odnosov med zaposlenimi pozitivno vplivamo na celotno organizacijo. Ozaveščanje delavcev o pomenu promocije zdravja na delovnem mestu zmanjšuje obolevnost in poškodbe pri delu, manjše število bolniških staležev pa je vsekakor dosežek, ki si ga želi vsaka organizacija. Tega se zaveda tudi magister Gorazd Vertovšek, ki svoje znanje o promociji zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma z veseljem deli tudi z vami.

 

gorazd vertovšek promocija zdravja

 

Gorazd Vertovšek – za najboljše rezultate podjetij

 

Magister Gorazd Vertovšek s svojim znanjem in smernicami o promociji zdravja na delovnem mestu spodbuja osebnostni razvoj posameznikov, njihovo dojemanje pomena ohranjanja zdravja, prav tako pa posameznikom pomaga k  odločitvi za zdrav življenjski slog. Če si tudi v vašem podjetju želite strokovnih nasvetov magistra Gorazda Vertovška, kontaktirajte podjetje VEG&SAM in poskrbite za izboljšanje odnosov med zaposlenimi.